Menü

Tagdíj befizetés 2020.

Tisztelt Tagság !

Megérkeztek a 2020-as tagkártyák. Aki továbbra is szeretne az egyesületünk tagja maradni az megteheti a tagdíj, utalással történő befizetésével a K&H 10401086-50504949-49531004 számlaszámra, vagy egyeztetés után személyesen a gazdasági vezetőnél.

A tagdíj 13.000 Ft/év a szövetségi tagkártyával együtt, mely 50% kedvezmény igénybevételére jogosít a MEOESZ összes rendezvényére történő nevezési díjból, valamint a származási lapok kiváltásainak díjaiból.

Ha valaki ezeket a szolgáltatásokat nem szeretné igénybe venni, viszont szeretne velünk kutyázni és használni a kutyakiképző pályát, úgy a díj 10.000-Ft/év. Ez tartalmazza a pálya és eszközök használatának lehetőségét, valamint a helyi rendezvényeinken való 50%-os kedvezményt (pl: tanfolyamdíj).

Az alapszabályunk szerint március 31-ig kell rendezni az éves tagdíjat, aki ezt elmulasztja az még  megteheti április 15.-ig plusz 20% késedelmi díj megfizetésével.

DKE elnökség